Apua ja palvelua kotiin

Tarjoan asiakkaan tarpeeseen räätälöityä apua kotiin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Työn suorittaa sama tuttu henkilö, joka tuntee kotisi ja tarpeesi.  Palvelu on saatavissa arkisin 8 – 18 ja lauantaisin 8 – 10, sairaan lapsen hoidossa arkisin 7 – 18, pihatyössä ja mökkitalkkarin työssä sopimuksen mukaan.

Kotiin liittyvää työtä voivat olla mm. siivous, pyykinpesu, silitys, ruuanlaitto, harrastuksiin ja ulkoiluun mukaan lähteminen, avustaminen kuntoutuksessa ja liikunnassa, asiointiapu, lasten läksyissä avustaminen, sairaan lapsen hoito kodissaan, puutarhan ja pihan hoito, lumenluonti, mökkitalkkarin työt, polttopuiden hankkiminen, muistelmien kirjoittaminen ja tarpeettoman tavaran ”konmarittaminen”.

Siivous voi olla joko toistuvaa ylläpitosiivousta, suursiivous, muuttosiivous tai raivaussiivous tyyliin kaikki tarpeeton kierrätykseen, joko kirpputorille tai jätekierrätykseen.

Pihatyöt voivat olla esim. pensaiden ja puiden leikkaus, puiden kaato, puutarhan kevät- ja syyskunnostus, puutarhan hoito, sadonkorjuu, jouluvalojen ripustaminen, lumenluonti, hiekotus ja polttopuiden toimittaminen. 

Laki- ja Kotiapu Murtonen on hyväksytty palveluntuottajaksi KomPAssiin sekä Luotettava Kumppani-palveluun, www.asiakasneuvonta.fi/fi ja https://www.vastuugroup.fi/fi-fi/palvelut/luotettava-kumppani.